Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Har en squashplanta

Hej,
undrar två saker och hoppas på svar. Har en squashplanta och alla frukterna har hittills börjat ruttna i den änden som blomman suttit på. Jag har den i mitt kallväxthus. Har haft det tidigare år och då har det gått bra. Vad kan detta bero på? Och så har jag en fråga om tomater. Jag har sett att efter blommorna vissnat så faller de av men det kommer ingen frukt efter utan bara en tom kvist. Det är inte på alla plantor men ändå ganska mycket tycker jag. Vad kan det vara för fel? Har även dessa i kallväxthuset.

Tack på förhand.
MVH Åsa

Odla Svarar: 

Squashen vill ha värme och det har det inte varit gott om i år. Vi får hoppas på en varm eftersommar så växer nog squashen ut.

Göran

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.