Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Hängask

Planterade en hängask i vår trädgård i fjor. Ganska tidigt på hösten såg den lite tråkig ut, bladen torkade och föll av. Är detta normalt? Nu när vi går ut i trädgården, så är det knoppar på alla våra träd utom på just hängasken. Är den sen att slå ut eller har det hänt något med den? Vi bor i södra Skåne.

Anette

Odla Svarar: 

Nej, det är inte typisk för hängasken, så jag tror snarare att den har torkat upp. Ni glömde väl inte att vattna om det var torrt på hösten? Ta kontakt med plantskolan där ni köpte den och påtala detta (men gräv inte upp den ännu), den bör ju ha garanti över vintern eftersom ni köpte den på hösten. Ni kan förstås vänta och se om den kommer ändå, men är den torr så är det bättre att byta ut den.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.