Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Hägg som insynsskydd

Hejsan!
Vi har satt hägg på vår baksida som insynsskydd, hur snabbt växer dessa och skall man beskära dem, för de är glesa nertill, bevattnas? Vi bor i småland.

P.

Odla Svarar: 

Hägg är ett snabbväxande landskapsträd eller en stor buske och verkligen ingen vanlig häckväxt, det är häggmispel som är den vanliga.

Om du ska beskära beror på vad du vill med den. Om den ska bli stor och hög, låt den växa utan att beskära tills den är lagom hög, sedan kan du knipsa av toppskottet och ta bort tvååriga avblommade skott. Som klippt häck är den inte särskilt lämplig på grund av att den blir så stor, men kan klippas på både sidor och toppen för att i någon mån begränsa tillväxten. Klipper gör man på vårvintern.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.