Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Häck 'brabant'

Hej Sylva,
tack för ditt svar på min fråga om vår häck "brabant". Du trodde det var en annan sort eller en cypress. Jag tvivlar på att det är en "cypress", å skulle det vara en annan sort vad skulle det vara då i så fall?

Du måste se växten för att bedöma vad det kan vara. Kan Du tipsa mej hur jag kan se om det är en annan sort. Eller kan jag sända över detaljerade närbilder på tujan eller kan jag klippa en kvist och sända över i en påse till dej?

varma hälsningar Göran.

Ps
om det nu är en annan sort på tujan, i så fall var hela beståndet felmärkt i Örebro,
Ds

Odla Svarar: 

Enklast är att du tar med en kvist till en trädgårdsmästare, gärna i den plantskolan där du köpte dem eller någon annan. Brabant och Smaragd blir ibland hopblandade, men det bör en erfaren trädgårdsmästare kunna se, genom att Smaragd är mörkare grön och har bredare växtsätt.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.