Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Gulnande asterplantor

Hej
Vi har odlat upp asterplantor i växthuset som vi satt ut i landet för ca 3 veckor sedan. Dom var väldigt fina då och har fortsatt att växa i landet. En del är blomknopp i redan. Men plantorna mår inte bra, de nedre bladen gulnar

Jag kan inte se någon ohyra på dem, vad kan det då bero på? Det kan ju inte vara torka i alla fall, det har ju regnat nästan hela tiden.

Mvh Eva

Odla Svarar: 

Det är inte ovanligt att växter som kommer från idealiska förhållanden i växthuset reagerar med gula blad när de kommer till det tuffare klimatet utomhus. Så det behöver inte vara något fel, utan det är bara frågan om "omställningschock", om plantorna i övrigt mår bra. Plocka bort de gula bladen om de stör, det kommer ju nya blad nu när de fått tid på sig att anpassa sig.

Sylvia