Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Gulnad lagerhägg

Hej!
Har en lagerhägg där bladen gulnar och trillar av, det sker kontinuerligt, även sommartid. Har flera andra, även intill, som inte gör detta. Vad är fel? Noteras att denna för övrigt är mycket ljusare i färgen än övriga jag har. Utöver detta är den tät och frodig och växer OK, så den verkar inte sjuk egentligen. Saknar den nåt i jorden, fel pH, etc?

Erling

Odla Svarar: 

Pröva att ge den torv, den gillar neutral alt. lätt sur jord. Se till också att jorden är väldränerad, humusrik, men bearbeta den inte för mycket pga. att lagerhäggen har ytliga rötter. Kolla också så att den inte har blivit planterad för djupt, det kan ge denna effekt. Den vill aldrig torka ut, så se till att den har tillgång till vatten. Platsen bör vara vindskyddad och halvskuggig med sol under en del av dagen.

Sylvia