Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Gullrips, Ribes aureum

Hej!
Har dessvärre brutit armen vilket innebär att jag inte kan åka till plantskolor och fråga efter en buske, gullrips. Min man besökte Zeta och Skarpnäcks trädgård, men tyvärr. Känner du till vart jag kan vända mig -helst i Stockholmstrakten? Postförsändelse inget hinder.

Vänliga hälsningar
Barbro Gustafsson

Odla Svarar: 

Gullrips är inte så där jätteovanlig att hitta, så det är bara att ringa runt till plantskolorna och fråga. Är de tjänstevilliga bör de kunna ta hem en buske till dig om du frågar. Jag bor själv i Göteborg, så jag känner inte till Stockholms plantskolor särskilt väl, förutom Zetas då, och där har de ju åtminstone haft den.

Sylvia