Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Gullregnsplanta

Har i sommar satt 10 st gullregnsfrö i små krukor och haft ute, mest för att se om de skulle ta sej. Endast ETT frö tog sej och är nu en 12 cm hög planta. Vad ska jag göra med denna arma stackare för att  han ska klara sej? Är det naturligt för en sån planta att denna tiden på året vara 12 cm hög, så att jag bara kan sätta den ute, eller måste jag ha den inne till nästa år, när den blivit större ? TRIVS den inne i så fall?

Lotta

Odla Svarar: 

Den lilla stackaren kanske trivs bättre inne under sin första vinter, den är väl inte ännu så vedartad?

Har du ett ljust, svalt förråd, växthus e.d. att erbjuda den? När den tappat bladen, spelar det ingen roll sedan om det är mörkt, men låt den inte torka ut helt under vintern, vattna dock lite försiktigt.

Sylvia