Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Gul/grön gräsmatta

Hej Silvia!
Tack för svaret, men gräsmattan är inte ojämn och jag har upptäckt att underlaget är lerigt ca 1,5dm ned, kan det bli svårt för rötterna att andas då som gör att det blir gult och växer långsamt? Har försökt att läsa mig till vad jag ska göra och har förstått att jag borde luckrat upp och blandat grus i leran, men var lyckligt ovetande om det då....

Är det något jag kan göra utan att riva upp allt mer än att toppdressa och gödsla? Är vertikalskärning ett tips?

Tack på förhand MVH
Maria

Odla Svarar: 

Vertikalskärning är inte så där effektivt när det gäller lera 1,5 dm ner, som troligen är boven i dramat! Men ta en grep och kör ner den och vicka på den. Sedan kan du fylla med toppdress/grus/grov sand (blanda först!) i hålen. Är du ihärdig och gör så här några gånger då och då så kanske det ger sig.

Sylvia