Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Gudaträd eller Rönnsumak

Hej!
Efter att ha letat genom gamla frågor har jag kommit fram till att det träd jag funderat över i min trädgård antingen är ett gudaträd eller en rönnsumak. Jag bor i zon 5 så ett gudaträd kan det väl inte vara? Har tittat på bilder på de olika träden men tycker inte att mitt stämmer överens med rönnsumak, mitt träd har inga röda kolvar. Det blommade förra sommaren med små vita blommor, har du nåt annat förslag på vad det kan vara.

Mvh
Berit

Odla Svarar: 

Om den annars liknar rönnsumak så kan den mycket väl vara ett hanexempel av den! Hannar får inte kolvar alls.

Men rönnsumak i zon 5 är inte heller så vanligt, men berätta det inte för den... Gudaträd kan det däremot inte vara, den går bara i zon 1 och ev. 2.

Kanske kan du skicka en digital bild för identifiering?

Sylvia