Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Grön/vit-bladig pelargon

Hej Sylvia.
Jag har en grön/vit-bladig pelargon med rosa blommor. Den skjuter några helvita skott varje år. Jag har provat att rota dessa men det går inte, det skulle vara kul att se om hela den plantan blir vit. Är det något som fattas i det skottet så att den inte rotar sig eller är den bara tjurig. De "vanliga" skotten rotar sig bra. Kanske du kan ge mig något tips. Det är nu två helvita skott på mamman.

Linda 

Odla Svarar: 

Ja, det är just något som fattas: klorofyllen! En växt måste alltid ha en mängt klorofyll, annars kan den inte tillverka näringen som den behöver. Så de helvita skotten som du har på mamman försörjs av de övriga, de kan inte klara sig ensamma, tyvärr.

Sylvia