Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Grönsak som kallas för Fiddlehead

Hej Göran,
Jag bodde ett år i Kanada förra året och då kom jag i kontakt med en grönsak som kallas för fiddlehead. Jag har sökt med ljus och lykta efter denna i Sverige för att se om den går att odla här.

Den smakar helt fantastiskt och kan närmast jämföras med sparris. Jag skulle uppskatta ett svar om den finns att få tag på i Sverige jättemycket.

Med Vänliga Hälsningar,
Pelle Axeland

Odla Svarar: 

Jag vet inte riktigt vad det kan vara men en sort måste vara registrerad i Sverige för att få säljas här och ingen fröfirma tycks ha tyckt det vara lönsamt att sälja den. Du få nog försöka rekvirera frö från Canada.

Göran