Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Grävling

Vi har tyvärr en grävling i vår trädgård som gräver upp våra lökar och även gör gropar i rabatterna. Vi har sett grävlingen. Men - hur gör vi för att bli av med den? Vi har provat med "ljud" som är nedgrävt i marken, men det bryr han sig inte om.

Vad kan vi göra mer?

mvh Elisabeth

Odla Svarar: 

Ja du, det hör inte till det lättaste att bli av med dom om dom har bestämt sig att bo just där! Men det finns fällor som man kan försöka fånga in dom i och flytta dom till skogen några km bort.

Jag har också läst en artikel om att pinka in sitt revir! Människourin lär avskräcka dem, läs här och skicka sedan ut karlarna i huset!! :-)

Sylvia