Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Gräsmatta - går den att rädda

Vi har flyttat i ett hus där de tidigare ägarna "anlade" en gräsmatta för ca 2-3 år sedan. Vi har förstått att de inte gjorde så mycket till underarbete. Mattan är ganska jämn men smågrusig, gles och näringsfattig (tror jag). I våras dröjde det ett tag innan den gick från gul till grön, men den har varit rätt grön i sommar. Vi har inte gjort någonting med den, förutom att klippa. Vi är inne på att fräsa upp den, ta bort lite gammal jord för att sedan toppa med ett nytt lager matjord och så om. Inte så kul kanske, så vad jag nu funderar på är om det är värt ett försök att rädda den.

Är det någon idé tror du? Hur gör vi i så fall?

Tack på förhand! Tack också för goda råd ang friväxande häck, det blir plantering i helgen.
/Petra

Odla Svarar: 

Tyvärr är det omöjligt att svara utan att ha kunnat kolla hur gräsmattan ser ut live. Så om ni kan ta dit någon trädgårdsanläggare som får titta på det och komma med förslag, så blir det säkert bättre än om att jag försöker ge råd per mejl!

Sylvia