Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Gräsklipp

Eva Göthson

Hej! Det talas så mycket om gräsklipp, nyttigt att lägga på både rabatter och trädgårdsland - men kommer det inte upp en massa ogräs också då? Antar att den ska läggas på färsk.

Hälsningar Eva

Odla Svarar: 

Det är just färskt gräsklipp man lägger på som gröngödning. Och så bör den vara från en gräsmatta som klipps tämligen ofta och inte innehåller ogräs som gått i frö. Så ta inte från en gräsmatta med blommande maskrosor!

Förutom gräs kan man också hacka andra växter som antingen är kvävefixerande som ärtväxter eller som har en stor bladmassa som blir till mullämnen, som nässlor, klöver m.m.

Sylvia