Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Grapefruktplanta som blommar

Det är en sak jag inte förstår! Många säger att en citrusplanta som är planterad från en kärna kommer aldrig att blomma eller få frukt. Men här är det någon som har planterat en grapefruktplanta som blommar och knappt är en halv meter hög kolla själv http://user.tninet.se/~jzd947y/krukvaxter/grapefrukt.html

Hur har denna personen lyckats med detta?

Skulle bli jätteglad för svar!
Iyad

Odla Svarar: 

Jag tror man kan lyckas med vad som helst som man föresätter sig och lär sig tillräckligt om. I denna spalt kan jag inte gå in på så svåra saker som att odla t.ex. grapefrukt även om jag visste hur det går till. Själv odlar jag de växter som passar för vårt klimat. Att odla grape är att leva med växten från kärna till frukt och i varje läge fatta rätt beslut om ljus vatten och näring. Jag är ledsen men det är inte möjligt att ge så utförliga råd som också är anpassat till den lokala situationen. En person med supergröna fingrar kan få vad som helst att växa och ge frukt om de har lite tur.

Göran

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.