Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Granhäck

Hej!
Vi bor i Djursholm strax norr om Stockholm och har en mycket gammal granhäck som är dåligt underhållen och är ganska bred med långa grenar. Vi vågar inte klippa i den för det är nog inte stor chans att det blir bra. Skulle vilja att någon som ”har hjärta för granhäckar” kom och tittade på den. Vet du om det finns någon vi kan kontakta i närheten?

Mvh Else-Marie

Odla Svarar: 

Du kan beställa hem en s.k. arborist med kunskap om barrträd. Det finns många, kolla på Gula Sidorna efter arborister, ring runt och fråga efter en barrspecialist.

Sylvia