Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Gran

Hej!
Detta låter säkert som en mycket konstig fråga, men jag undrar i alla fall om man kan ympa tillbaka grenar som har kapats från en stor och ståtlig gran? En person har kapat grenarna längst ner och nästan en meter upp på stammen, mot min vilja och det är så tråkigt. Det är alldeles kalt och har tagit bort skydd mot insyn från grannarna. Fick tipset om ympning idag, undrar om det är möjligt och i så fall hur man gör exakt.

Vänliga och förtvivlade hälsningar
Helena

Odla Svarar: 

Tyvärr är det mycket svårt, näst intill omöjligt, att ympa på gran överhuvudtaget och det går absolut inte inte att fästa redan bortsågade grenar. Så du får hitta på annat, som t.ex. olika buskar framför granen som ger insynsskydd.

Sylvia