Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Göra om landet

Hej!
Vi har en tomt med lerjord allt utom grönsaker växer otroligt. I våras grävde vi ner hästgödsel och sand men det blev inget bättre resultat av det. I år är det sämre än vanligt. Skall göra om landet och bl.a. plantera jordgubbar i bänk. Hur får jag jorden bättre och när kan jag plantera jordgubbar. Tacksam för råd. 

Älskar trädgårdsarbete men vill ha gott resultat.
Gun

Odla Svarar: 

Det är många faktorer som påverkar resultatet av odlingsansträngningarna. Jordarten är en. Vatten och växtnäringstillgång är andra. Ljuset är också en viktig faktor. Det troligaste är i ditt fall näringsbrist även om du lagt på stallgödsel. Ett sätt att undersöka detta är att vattna med tioprocentig urin/vattenblandning på en del av landet. Om det sker förändring av bladfärg till mörkare nyanser är det brist på kväve. Urin är ett utmärkt gödselmedel också till dina jordgubbar. Jordgubbarna planterar du lämpligen i vår.

Göran

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.