Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Göra en kallbänk

Vi skall göra en kallbänk. Vad bör man tänka på då? Är det lämpligt att placera den i solläge med något litet skugga av träd eller är det bättre att placera den på skuggsidan av husväggen med bara sol på förmiddagen.

Skall den fyllas bara med jord eller skall man blanda i sand? Vad bör man välja för sorts plast som lock?

Vi bor i Stockholm
Irene 

Odla Svarar: 

Det gör inte så mycket att träden skuggar för då är det redan varmt i luften. Det är innan träden får löv som bänken gör bästa nytta. Försök att få en lätt mullrik jord. Om du verkligen vill att det ska växa så toppa med några säckar Hasselfors U-jord. Plast kan man välja allt från folie till kanalplast. Det beror på vad det får kosta.

Göran