Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Gödsel från Mullis-dass

Karin Källberg

​​ ​Hej! Vi köpte en Mullis till stugan för 2008. Det är en lösning för utedasset där man separerar bort kisset och i det torra lägger man även grönsakskompost. Vi tömde den första gången sommaren 2012 och avfallet låg först över vintern i en plastsäck i väntan på att vi skulle bygga en kompost. Avfallet har nu legat i nästan ett år i en byggd luftad kompostbehållare av trä. Det är uppblandat förra sommaren med löv och lite krattat ur trädgården. Det ser ut som rätt fin mull, inget "äckligt" i den, något grov av mindre pinnar och kottar. Luktar inte fränt eller så. Men min fråga är: Kan jag ha den i trädgården blandat i den jord som jag odlar till exempel sallad och morötter i? Eller ska den bara användas som blomjord?

Hälsningar Karin 

Odla Svarar: 

Hej!

Det var så här många gjorde förr, blandade innehållet i torrdasset i komposten och lät det hela stå ett par år. Sedan breddes myllan i snart sagd alla rabatter och land.

Men på senare år har folk använd mer hormoner som p-piller mm och även mer antibiotika, så en liten möjlighet för att det kan finnas läkemedelsrester finns ju om ni använder sådana. Så för säkerhets skull använd den inte till ätliga växter.

Här kan du läsa mer på Avloppsguiden.  

Med vänlig hälsning

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.