Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Gles Måbärshäck

Hej!
Jag har en måbärshäck som är 18-20 år. Den har varit jättefin fram till de senaste tre åren. Den har blivit gles nertill och det sitter liksom ruskor högst upp. Jag tror att jag släppt upp den för högt. Nu undrar jag om den kan föryngras genom att klippas ner och i så fall till vilken höjd och när på året?

Hälsningar Elenor

Odla Svarar: 

Den kanske helt enkelt är för gammal, häckar blir också gamla och risiga. Men försöka duger innan du beställer en grävskopa...

Klipp den till ca. 10-15 cm ovan jord nu på våren. Och gödsla och ge ny jord också. Vill den ändå inte så är det nog dags att plantera en ny.

Sylvia