Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Gladiolus imbricatus, Rysk Sabellilja

Hej Sylvia
Jag heter Elsa Rensfeldt Larsson och är journalist och ansvarig för en trädgårdssida i Norrbottens-Kuriren( Luleå).

Jag går titt och tätt in och låter mig inspireras och hitta skrivuppslag på odla nu. I måndags läste jag bland annat om gladiolus och lärde mig så att det i Sverige heter sabellilja och att gladiolusen inte kan övervintra mer än upp till zon 3 (vissa varianter).

Jag har skrivit om en perenn gladiolus imbricatus, Rysk Sabellilja som klarar vårt klimat häruppe zon 5/6/7. Den är provodlad på SLU i Öjebyn (Piteå) och i vår är den ute på marknaden. Impecta säljer frö.

Jag ville bara kommentera detta. Det kan ju vara intressant för de nordliga trädgårdsintresserade att veta. Jag har själv bara sett sabelliljan på bild, men den är mycket vacker , har en högrosa färg och ser exotisk ut.

Vänliga hälsningar Elsa, NK, Luleå

Odla Svarar: 

Hej!
Ja, jag har redan hört detta från flera håll! Men jag har ingen bild på den, så jag har än så länge bara lite text som jag ska lägga till artikeln. Jagar bild som bäst... så det kommer mera!

Vänliga hälsningar
Sylvia på Odla

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.