Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Gjorde ett misstag

Hej
Vi bor i Skåne och jag håller på att flytta om växter i trädgården. Igår  flyttade jag tre elefantgräs. Men i farten klippte jag ner dem, vilket jag nu insett att jag inte skulle gjort. Går de en säker död till mötes? Finns det något jag kan göra för att skydda dem?

Mvh
Magnus

Odla Svarar: 

Nja... det är ju inte bra att det regnar in i de avklippta stjälkarna, så du kan lägga på löv lite lätt redan nu. Hoppas kan du alltid göra, så ge inte upp. På våren brukar Miscanthus vara sen i starten så gräv inte upp dem för tidigt, men ta bort skyddet när vinterregnet har upphört på våren.

Sylvia