Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Gigantiska stubbar

Jag har ett antal 'gigantiska' stubbar, av tall och björk, som jag vill ha bort. Vill inte vänta ett par år på att de ska tappa livslusten. Eftersom jag inte tillhör den muskulösa sorten, klarar jag inte att gräva bort dem. En av dem är jättestor.

Kan man på något sätt elda bort dem?

Hälsningar
Ann-Sofi

Odla Svarar: 

Beror på hur de står, om det finns brandfara eller om andra växter kan ta skada? Annars vore ett bättre sätt att hyra en stubbfräs (ca. 200 kr/dag) och ta bort dem genom att fräsa. Men det behövs kanske en fräsförare också om man inte är van att hantera fräsen (ungefär som en stor jordfräs), en fräsförare kan troligen också "hyras".

Sylvia