Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Gigantisk Hägg

Hej!
Har en stor hägg utanför lägenheten som växer och tar över våran lgh. Har pratat med föreningen om man kan ta ner den så vi får in lite ljus och lite sol på våran balkong.

Har flera år angripits av spinn men i år klara den sej men ser inte ut att må så jättebra. Kan man beskära den och hur i så fall Skulle vilja forma till den så den inte brer ut sig och blir så hög.

Har läst dina svar på andras frågor men vad betyder vårvinter?

Hoppas du har möjlighet att svara mej så jag kan ta frågan vidare till föreningen.

Vill så gärna ha lite ljus;)
MVH Carina

Odla Svarar: 

Vårvinter betyder januari - mars.

Det blir dock ofta inte så lyckat med klippning av jätteträd på egen hand, så kanske ni kan ta hjälp av en trädmästare (arborist)? Se Gula Sidorna efter sådana, under Trädvård och Arborister.

Sylvia