Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Gardenia

Pierre

Hej Sylvia! Jag har nyligen köpt ett par Gardeniafrön som jag hade tänkt plantera men jag vet inte riktigt hur jag ska göra.

Är det något speciellt man måste tänka på och är det något speciellt som jag måste göra när den växer?

Har även läst att man kan göra ett gardeniaträd till en bonsai och hur gör man det?

/Pierre

Odla Svarar: 

Gardenia hör inte till den lättaste att få gro, men pröva med att ta såjord i en kruka, så ytligt och täck lätt med vermikulit/sand. Vattna, ta på en plastpåse med andningshål och placera sådden varmt tills de grott. Se till att den inte torkar ut men den får inte vara för blött heller.

När plantorna är hanterbara, d v s har ett par "riktiga" bladpar, skola om i surjord och placera ljust och svalare.

Jag har förresten hört att det blev fel sorts växter (doftranka) av frön köpta som gardenia från en känd svensk fröföretag...

När det gäller att göra bonsai så kan säkert Svenska Bonsaisällskapet svara: http://www.bonsaisallskapet.se/

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.