Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Gammal hängbok

Vi har haft problem med dränering kring en mycket gammal och stor hängbok. Förra våren slog den ut som vanligt, men sedan blev den inte tätare. I år har dräneringen fungerat, men knopparna som nu finns på hängboken är minimala och jag befarar att den kommer att få ännu mindre blad denna säsong. Kommer trädet att få en bestående skada eller kommer det att återhämta sig med tiden tror ni? Blodboken bredvid ser "normal" ut i år.

Eva

Odla Svarar: 

Ni har väl inte skottat jord på stammen eller på rötterna av boken? Den måste nämligen få luft till rötterna och tål inte att man täcker marken runtom med jord och ännu värre om jorden täcken en del av stammen också. Kolla och åtgärda vid behov.

Det är svårt att sia om den kommer att klara sig, det kan bara tiden visa.

Sylvia