Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Gammal äppelträdgård

Vi har flyttat till ett hus med en gammal fruktträdgård som inte verkar ha fått så mycket omvårdnad de sista åren. Jag har läst Beskäringsboken, men tycker det är svårt att veta hur mycket jag kan beskära dessa gamla vildvuxna träd. Det syns att de har en fin grundform, men vattenskotten har fått frodas fritt. Jag skulle vilja ta bort en hel del, men är rädd att förstöra äppelträden.

Är det ok att börja beskära dem nu även om det är lite snö kvar (vi bor i Skåne)? Både min man och jag är nybörjare vad gäller fruktträdgård och tar tacksamt emot råd och tips. :)

Emma-Lena

Odla Svarar: 

Nu tycker jag verkligen att det lönar sig att satsa på en yrkesman, en arborist! Se t.ex. här: http://www.tradmastarna.se/ Det finns fler firmor om du kolla på Gula sidorna efter Arborister och Trädvård!

Sylvia