Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Gamla plommonträd

Gamla plommonträdHej Sylvia!
Jag har en förhoppningsvis bra fråga till dig ang. gamla plommonträd. Det är så att jag och min sambo har flyttat till landet i vintras, så vi hade ingen aning om vad som fanns här i växtväg. Men det visade ju sig sen, men där var ett par träd som jag inte hade någon aning om vad dom var förrän sent i somras. Dom är plommonträd. Jag tror inte att dom överhuvudtaget har blivit beskurna någon gång alls med tanke på hur dom har växt. Har du något tips om hur jag skall beskära dessa två rangliga typer (se bild). För dom har inte burit så mycket som en blomma i år och jag skulle gärna vilja få frukt på dem. Finns det någon räddning eller är det bara att kapa ner till bränne?

Tackar så mycket på förhand!
Mvh
Tony

Odla Svarar: 

De går att beskära, men det är jättesvårt att beskära träd via internet :-)

Hur vore det om du tar dit en arborist, en professionell trädvårdare som gör jobbet? Kanske väl använda pengar.

Sylvia