Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Fruktträd

Fylldblommigt fågelbär, Prunus avium 'Oxhjärta'Hej!
Jag var ute och promenerade igår och såg då det vackraste träd jag någonsin sett... jag måste erkänna att jag har absolut inga gröna fingrar och brukar inte kika så mycket på blommor o träd och sånt... men det här var spektakulärt. Jag har surfat runt lite på internet och vad jag kan förstå ska det här vara ett äppelträd. Jag vill hemskt gärna få reda på vad det är för träd... namnet på det. För den dagen jag köper hus ska jag införskaffa detta otroligt vackra träd.

Tack på förhand
Mvh
Maria

Odla Svarar: 

Det är en fylldblommigt fågelbär, Prunus avium 'Oxhjärta' (syn. 'Plena', 'Ochsenherzkirsche'). Det blir ett rejält träd så du får ha gott om plats sedan!! :-)

Sylvia