Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Frukt eller frökapsel

Hej Sylvia!
Min mamma har en passionsblomma som hon har haft stående ute i trädgården hela sommaren. Nu tog hon in den och då började det växa fram en frökapsel av något slag. Sen läste vi en bok att den kan bilda frukter så min fråga är om det är en frukt eller en frökapsel. Den känns ihålig. Om det är en frukt går det att få den så pass mogen så man kan äta den?

Vänliga hälsningar Cicci

Odla Svarar: 

Nu beror det på vilken sorts passionsblomma hon har, om frukten är ätlig. Alla smakar inte gott, men de är ju inte giftiga så man kan testa. Frukt = frökapsel, alltså samma sak, det finns massor med frö där inne, omsluten av geléaktigt fruktkött som man äter. Frukten är mogen när den ändrar färg från grönt till antingen svart eller gult, beroende på vad det är för sort och de svarta ska vara så mogna att de börjar skrumpna.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.