Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Fröså rabarber

Hej!
Jag undrar om du har någon erfarenhet av att fröså rabarber. Jag hade en planta där jag bodde tidigare som gick i blom, och sparade några frön. Jag testade att sätta några för ungefär en månad sedan, och de har faktiskt kommit upp. De får extra belysning av ett lysrör, men de ser lite ledsna ut.

Ska de sås senare eller tidigare? De verkar så små! Kan de verkligen hinna bli så stora att de klarar vintern redan i år?

Tack på förhand!
/Anna

Odla Svarar: 

Tyvärr har jag aldrig prövat, så detta blir ju intressant. Rapportera gärna.

Att de ser ledsna ut kan bero på många saker: för torr luft, ohyra, gillar inte jorden etc.

Jag tror att de växer till sig snabbt sedan när de väl kommer ut, men till dess får du försöka hålla dem i liv - lycka till!

Sylvia