Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Frökapsel eller blomma

Köpte en stickling av gul änglatrumpet i våras och har inte fått den att blomma i sommar. Den har blivit tät och ståtlig med mycket blad, men inga blommor.

Tittade lite närmare på den häromdan och såg något som jag inte sett tidigare. Högst upp på plantan i bladvecken växer det ut något som kan liknas vid miniatyrgurkor. Den största är nu 5cm lång. Kommer jag kanske få se den blomma i år i alla fall?

Päivi

Odla Svarar: 

Jajamen! "Gurkorna" är blomknoppar!! Vi får hoppas den hinner innan frosten kommer, annars får du ta in den för att den ska få blomma!

Sylvia