Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Frö från Brasilien

Hej,
en kompis till mig var i Brasilien och tog hem en kärna som han tyckte jag skulle plantera, vilket jag gjorde. Kärnan var mörkbrun och ca 2 cm lång och något mindre bred. Efter ca två veckor i jord hade den börjat gro och upp kom två grenar fulla med små blad i par på var sin sida av grenen. Nu ser den ungefär ut som en Tamarindplanta. Den stänger sina bladpar på natten och öppnar dem på morgonen. Har du någon aning om vad detta skulle kunna vara för växt och hur man i så fall sköter den?

Mvh
Maria

Odla Svarar: 

Tamarind kan vara rätt. Det gäller att vänta och se, när den blir lite större så blir den lättare att identifiera. Men bild-googla med tamarind och titta om din fröbalja liknar den på bilderna.

Sylvia