Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Frilandshibiskus

Hej!
Jag letade runt på internet och hittade en sida där det fanns bilder på "frilandshibiskusar". Jag har letat överallt, men inte hittat något ställe man kan köpa sådana i Sverige. Har du någon aning om vart man kan köpa sådana? t.ex. Woodbridge, Coelestis, White chiffon?

Har du någon aning om vilken av dessa som är härdigast? På sidan jag hittade så stod alla under zon 3. Trädgården som jag tänkte plantera hibiskusen i ligger i Långvind, zon 3 (Hudiksvalls kommun).

Tack på förhand!
:D //Simon

Odla Svarar: 

Jag köpte min stamhibiscus hos Plantagen i våras! Vågade dock inte lämna den ute i höstas, den är en lite känsligare sort som heter 'Lady Stanley'. Men om jag då vetat vilken mild "vinter" vi får så skulle jag planterat den ute! Men kanske det blir kallt ännu...?

Så hör med de olika större kedjorna på våren och har de inte inne vad du vill ha, så kan de säkert beställa om du frågar. Zetas i Kungens Kurva är också en möjlig leverantör, kolla med dom!

Sylvia