Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Fortsätta med täckodlandet

Tidigare har jag täckodlat mycket. Jag har nu flyttat till ett område med mycket små och synliga trädgårdar. Jag skulle gärna vilja fortsätta med täckodlandet här men har behov av att det är snyggt. Täckmaterialet består av hemmaflisade grenar, och under dem finns riktigt styv lera.

Som du säkert förstår så vill jag ha igång nedbrytningsprocessen så fort som möjligt och undrar om det är en bra ide att hälla urin ovanpå den täckta rabatten och hur mycket urinen i så fall ska spädas?

Jag har precis hittat hit men kommer säkert att återkomma ofta, här finns så mycket bra information!

Eva

Odla Svarar: 

Det är riktigt att ditt täckmaterial tar lång tid på sig att multna. Det tjänar nog mest som ogräshindrare. Urin är växtnäring och får fart på växterna. En liter urin i tio liter vatten kan du vattna med var fjärde vecka.1 liter per kvadratmeter av blandningen på kvällen.

Göran