Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Förbryllad

Hejsan,
har köpt vad jag trott varit en sk porslinsblomma i gemene folks mun på mitt arbete i en coopaffär. dåligt upplindad på en plastbåge och knaper jord. har bara vattnat och vänt mot ljuset. Men idag upptäckte jag en frukt i storlek med en kiwi och till utseende en omogen mango på den? Hur har detta kommit till och går frukten att äta?

Tacksam för svar
Jannike

Odla Svarar: 

Porslinsblomma kan visst både blomma och sätta frukt och ibland blommar de ju i skymundan så att man inte märker det. En del sorter har till och med nästan gröna blommor. Det går inte att äta frukterna, men väl att vänta tills den är mogen (brun och torr) och så ta fröna och så nya porslinsblommor.

Sylvia