Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Flyttade Bondpioner

Hej Sylvia!
Jag har 5 Bondpioner som jag flyttade 1994 till de platser som dom sitter nu. Efter flytten har dom krympt för varje år. Jag har följt alla skötselråd som finns, men inget har hjälpt. I år ser det ut som det inte blir några blommor alls. Jag är så förtvivlad. Dom som var så underbara, men där dom satt tidigare såg jag dem inte.

Skall jag flytta dem igen, eller vad kan du råda mig till? Är det slut med dem?

Ingrid 

Odla Svarar: 

Det är nog bara så att de av någon konstig anledning inte trivs där de sitter nu. Så du kan ju pröva att flytta åtminstone någon av dom igen och se hur det går?

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.