Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Flytta vindruvor

Jag har haft vindruvan i växthuset i 3-4 år, men den växer så mycket så det blir inget ljus över till tomater och annan växtlighet i växthuset. Den skulle nog aldrig varit i växthuset då det är en blå frilandsvindruva. Ska jag flytta den efter att jag plockat in druvklasarna för säsongen eller ska jag vänta till våren? Om jag flyttar den redan i höst ska jag då klippa den som vanligt till vintern?

Mvh
Ann-Britt

Odla Svarar: 

Nu beror det lite på var du bor någonstans. Söderöver går det bra att flytta på den nu på hösten, norrut kanske det vore bättre att vänta till våren.

Klipp den som vanligt i vilket fall.

Sylvia