Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Flytta växter

Hej Sylvia!
Tack för svaret om när man kan flytta växter. Jag glömde fråga om jag innan jag gräver upp växterna i slutet på augusti för att rotslå dem innan jag skall sätta tillbaks dem igen när vi dränerat färdigt, skall jag klippa ner rosor och buskar och hur mycket i så fall?

Hälsning Gun

Odla Svarar: 

Det är bättre om du klipper rosorna hårdare först på våren, om de går att hantera med en mindre klippning på hösten. Du klipper dom till en hanterbar storlek på hösten och resten tar du på våren "när björkarna har musöron" och de visar tendens att vakna.

Buskarna kan du klippa också så att de är lättare att hantera, men inte helt ner till backen.

Sylvia