Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Flytta syrenplantor

Hej!
Min mor har en stor gammal syrenhäck (höjd c:a 3-4meter). Tyvärr har den förra husägaren ej satt denna (på 50-talet) runt hela tomten utan bara en del av tomten.

Vi prövade förra året att flytta några av de små plantorna inuti häcken, för att fortsätta "häckbygget" runt tomten, men bara ett fåtal plantor klarade denna flytt.

Min fråga är: Är det enbart vår/höst som det är lämpligt att flytta dessa plantor? Kan man flytta dessa plantor nu i juli? Hur ska vi bära oss åt för att lyckas?

Med vänlig hälsning
Charlotte

Odla Svarar: 

Det är för varmt i juli och augusti, så det bästa är att ni gör ett nytt försök i höst igen. Det är ju inte givet att alla klarar sig, men det brukar finnas rotskott så det räcker så småningom.

Sylvia