Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Flytta plommonträd

Hej Göran,
tack för ditt svar på vår fråga om plommonträdet som du tror lider brist på något.

Kan vi gräva upp trädet och flytta det till annan plats? Trädet är som vi tidigare beskrev tre år och vår stuga finns i Malmö.

Om det går att flytta, när skall vi i så fall göra det och är det något speciellt vi skall tänka på. Eller det är kanske inte lönt överhuvudtaget?

Vi funderar även på att köpa ett persikoträd, kan få några goda råd om det.

Mvh Pedro

Odla Svarar: 

Om trädet är äldre än tre år råder jag er att inte flytta det. Köp ett nytt i stället. Är det yngre, flytta trädet då det är helt avlövat nu i höst.

I Malmötrakten är det inga problem att odla persika men låt det få så mycket sol som möjligt. Om sortval rådgör med plantskolan.

Göran

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.