Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Flytta mitt persikoträd

Hej Göran!
Tack för en mycket bra sida!
Jag har kommit på att jag måste flytta mitt persikoträd Frost, som jag köpte förra året, för att ställa ställa mitt växthus där. Hur stort kommer trädet att bli som fullvuxet? Nu är det ca 150 cm högt. Kommer jag att kunna få mer frukt om jag sätter det på en spaljé som jag hade tänkt att ha bredvid växthuset, ej mot en vägg? Eller kommer jag att kunna få frukt så att jag blir nöjd genom att ha det som fristående?

hälsningar Annika

Odla Svarar: 

Persikor är mycket värmekrävande men bor du i ett skyddat läge så går det att ha det fristående. Själv har jag mitt träd mot en södervägg där det får maximalt med sol. Trädet är mycket snabbvuxet och om man inte håller tillbaka det så kan det nog bli 5-6 meter högt. Men om man hela tiden släpper fram nya skott så kan man hålla det på en rimlig storlek. Persika liksom andra stenfrukter blommar på föregående års skott så man kan inte korta in grenarna för då får man ingen blomning.

Göran

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.