Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Flytta klätteros 'New Dawn'

Hejsan!
Vi ska bygga ett nytt trädäck och där finns sedan många år tillbaka en stor klätteros New Dawn. Eftersom vi ska bygga trädäcket nu och rosen står i full blom så undrar jag om du tror att den överlever en flytt? Och vad bör vi tänka på?

Tack på förhand!
MVH/Nadia

Odla Svarar: 

Inte bra att flytta på den nu - kan ni inte låta den vara kvar i ett hål i däcket? Dvs. så att den växer på marken under däcket och ni lämnar ett hål där den kommer upp?

Är ni helt tvungna att flytta på den så får ni klippa ner den rejält, ta med så stor jordkaka som möjligt och plantera den direkt i en ny jord. Vattna och täck över med skyddsväv mot solen den första tiden. Kan ni inte plantera den genast, jordslå den på ett skuggigt ställe och håll den fuktig tills ni kan plantera den.

I vilketdera fallet kan jag inte lova att den klarar sig ändå.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.