Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Flytta flockliljor

Hej!
Jag ska flytta från marklägenhet med uteplats till lägenhet med balkong. I somras planterade jag några flockliljor (tror det var flockliljor) ute i rabatten. När kan jag gräva upp dem? Trivs de i kruka på balkong? Vi flyttar i mars så förhoppningsvis går det att gräva upp dem då. Jag har också några tulpanlökar, kungsängsliljelökar och stor vårstjärna som jag inte hann plantera i höstas. När ska jag plantera dem i kruka för att de ska blomma i vår/sommar? Eller är det för sent. Jag kan förvara dem inne både före och efter flytten. Balkongen de ska stå på är i västerläge.

Tack för hjälpen!

Maria

Odla Svarar: 

Om du har barmark som det går att gräva i under mars månad, så visst, bara du hittar dom utan att ha sönder dom! Plantera dom direkt i krukor sedan.

De lökväxterna du inte hann med kan du plantera i krukor nu med detsamma (kolla dock att lökarna inte är torra eller mögliga) och så förvarar du dom svalt, mellan 3 -10 grader.

Sylvia