Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Flytt av luktärt

Hej,
har en gammal luktärt som sitter vid husväggen (vi har nyss köpt huset av en gammal dam så den är nog riktigt gammal) nu ska vi bygga en altan där och vill flytta på den. Så nu undrar vi, när ska man flytta den? Är den svår att flytta? Klarar den en flytt? Är rädd om den.

Väldigt tacksam för svar.
MVH Susanne

Odla Svarar: 

Jag antar att ni har en rosenvial, även kallad flerårig luktärt, för de "vanliga" luktärterna är ju ettåriga.

Det lönar sig att åtminstone försöka flytta på den. Klipp ner den något och försök gräva så mycket som möjligt runt den så att du får med mycket av rötterna.

Om ni inte måste flytta på den just nu, så är senhösten bättre, men det finns inga garantier att den klarar sig när man än flyttar på den. Det brukar dock finnas plantor att köpa bland perenner i plantskolan på våren, om det inte skulle lyckas.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.