Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Flytning av pion

Flytning av pionDet är så att där jag har min pion har blivet överfyllt med vatten och jag vill flytta den till dom andra pionerna som jag har går det bra nu jag ser inget skott, är det ok eller skall jag vänta, jag är rädd att dom dör.

Här är bild på den jag vill flytta, och dom andra jag har.

Dorthe

Odla Svarar: 

Det spelar ju ingen roll i sammanhanget vilken sort den är, det som är problematisk är att den står i vatten! Det kan få den att ruttna eller om det blir frost, frysa ihjäl.

Så om du inte har tjäle, gräv upp den som ska flyttas och plantera den tillfälligt i en kruka, som du ställer i garaget e.d. där det inte är minusgrader men inte särskilt varmt heller. Sedan det blivit lite varmare, planterar du den där du vill ha den.

Sylvia