Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 399kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Flaggstång...

Hej!
I en del av trädgården, den första man ser när man kommer hit, har jag en stor gräsmatta med flaggstång mitt i. Har också ett äppelträd, som är ca 5 år (inte så stort). Vet inte riktigt hur jag ska göra för att få den mer levande. Ska jag plantera nåt runt flaggstången? Kanske ha bärbuskar på en del? Har mycket rådjur på vårvintern så det måste va nåt som inte dom gillar.

Tacksam för förslag.
MVH
Maggan

Odla svarar:

Det skulle säkert bli allra bäst om du tar dit en trädgårdsdesigner eller -arkitekt, som på plats får titta på det hela och prata med dig. Se Gula sidorna eller fråga Hushållningssällskap på orten.

Sedan kan designern komma med en ritning som du arbetar efter själv eller tar hjälp av en anläggare vid större arbeten. Det behöver inte bli särskilt dyrt och man slipper att göra många dyra misstag!

Att lumma till en stor gräsmatta är roligt, man har så många möjligheter. Men det jag främst tänker på är att du skulle kanske börja med att hägna in med någon rådjurssäker anordning, så att inte allt blir uppäten sedan? Du får säkert förslag på det också om du frågar.

Sylvia

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Erbjudanden, nyheter och inspiration varje vecka!
Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/
Klarna
Gå till https://www.postnord.se/
Postnord
© 2021 Odla.nu i Sverige AB