Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Fina japanska lönnar

Hej Sylvia!
Jag har två fina japanska lönnar som den sista tiden har börjat bli fula på bladen. Det ser ut som om de torkar. Bladen krullar ihop sig och blir som papper. Det börjar ute vid kanterna. Även en gren har drabbats. Vad kan detta vara? Är det kanske torkskador. Det har ju varit lite torrt nu i vår.

Sedan har jag en klätterros, Polstjärnan, som har drabbats av både löss och vad jag tror, svartfläckssjuka. Kan jag göra något åt det eller är det lika bra att ta bort den? Förra året vissnade den ner helt och hållet och blev som en stor rishög efter blomningen. Snälla hjälp mig! Jag bor på västkusten, zon 2.

Tack på förhand
Helene Ljungh Lindberg

Odla Svarar: 

Vi har ju haft rätt så torrt här på Västkusten ett tag nu. Så det är nog torkskador lönnen har drabbats av. Så pröva att vattna! Jag har själv flyttat min solfjäderslönn till en skuggigare placering då den brukade få torkskador på vårarna. Nu går det lite bättre när den bara får tidig morgon- och sen kvällssol..

Ang. rosen: står den för instängd? Gallra, om det är så och se till att den har det luftigt.

Det finns också medel mot svartfläckskjuka att köpa. Lössen kan du pröva att spruta bort med en kraftig stråle ur trädgårdsslangen. Hjälper inte det så finns lusmedel i handeln.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.